Utbildningar

Är du intresserad av att boka en utbildning?

Skicka en intresseanmälan till info@machofabriken.se med dina kontaktuppgifter, din arbetsplats och din roll (och gärna med ungefärlig tidsangivelse om du har det), så återkommer vi till dig med mer information.

Vi kommer gärna till er arbetsplats och håller i en introduktion eller utbildning om hur man arbetar med Machofabriken! Vi erbjuder följande:

Utbildningspaket

Längd: 6 + 3 timmar (inklusive pauser och lunch)

Målgrupp: ledare

Beskrivning: En heltäckande utbildning med utgångspunkt i Machofabrikens metodmaterial. Under utbildningen varvas teoretiska moment med att deltagarna själva får prova på olika övningar ur materialet. Stor vikt läggs vid att deltagarnas egna erfarenheter och reflektioner.  I paketet ingår även en fördjupningsutbildning vid ett senare tillfälle för de deltagare som under en tid har arbetat praktiskt med Machofabriken efter utbildningen. För grupper på upp till max 20 deltagare. Fem licenser (1 år) av Machofabrikens metodmaterial ingår (ordinarie pris 7500 kr). 

Pris: 40 000 kronor

Heldagsutbildning

Längd: 6 timmar (inklusive pauser och lunch)

Målgrupp: ledare

Beskrivning: En heltäckande utbildning med utgångspunkt i Machofabrikens metodmaterial. Under utbildningen varvas teoretiska moment med att deltagarna själva får prova på olika övningar ur materialet. Stor vikt läggs vid att deltagarnas egna erfarenheter och reflektioner. För på upp till max 20 deltagare. Lämpar sig för grupper på upp till max 20 deltagare.  Fem licenser (1 år) av Machofabrikens metodmaterial ingår (ordinarie pris 7500 kr).

Pris: 25 000 kronor  

Presentation/föreläsning  

Längd: 1 timme  
En introduktion till Machofabriken. Lämpar sig för större grupper, till exempel som en del av en konferens eller utbildningsdag.  
Pris: 15 000 kronor 

  

Workshop (kan även genomföras med ungdomar/elever)  

Längd: 1-2 timmar  
En introduktion av Machofabriken, där deltagarna får prova på delar ur metodmaterialet. Lämpar sig för grupper på upp till max 30 deltagare per utbildare. 
Pris: 20 000 kronor 

  

Vi har också möjlighet att sätta ihop specialsydda lösningar utifrån era önskemål. Obs: priserna är exklusive eventuell rese- och boendekostnad. 

Röster från tidigare deltagare i hel- och halvdagsutbildningar:
”Omväxlande. Fick se mycket av materialet och uppleva det.”
”Jag fick idéer om saker jag skulle kunna jobba vidare med!”
”Dynamiskt upplägg.”
”Jag fick enkla och tydliga redskap som jag kan använda när jag arbetar med unga.”